The AM8ULANCE returns

beker 2014

Na het succes van 2014, waarin The Am8ulance kwam, zag en overwon gaan wij ook in 2015 weer deelnemen aan The Cannonball Run. Op deze site is alles te lezen over onze (Caroline, Patricia, Richard en Marcel) deelname in 2015.

The Am8ulance 2014

Winnaars 2014Onze eerste deelname aan The Cannonball Run in 2014 eindigde in een groot succes, niet alleen werden we 1e, ook wisten we 3.215 bijeen te brengen voor Stichting Dravet Syndrooom NL/Vl. Alles over vorig jaar is hier te lezen: The Am8ulance 2014


.

Goede Doel

Cheque voor Stichting Dravet Syndroom NL/VL

Net als vorig jaar zullen we om aandacht vragen voor de Stichting Dravet Nederland/Vlaanderen. Deze Stichting bestaat nu nog geen 2 jaar en heeft zich het volgende tot doel gesteld: "Het bevorderen van de optimale behandeling en kwaliteit van leven voor Dravetpatient en de naaste omgeving". Vorig jaar hebben we een mooi bedrag overkunnen maken dankzij de vele sponsors. Ook dit jaar zullen eventuele sponsorbijdrage overgemaakt worden aan deze stichting, onze zoektocht naar sponsoren is dit jaar echter niet zo massaal als vorig jaar. Maar als je een bedrag over hebt voor deze unieke Stichting, neem dan contact met ons op. Klik in ons menu op contact voor onze mailadressen.

The Cannonball Run

TheCannonballrun is een 5 daagse trip dwars door Europa die je niet snel zal vergeten, het leukste avontuur met adembenemende routes, maffe opdrachten(vrijwillig hoor!) en de gezelligste avonden. Met een auto ouder dan 15 jaar, geheel in stijl, in 5 dagen dwars door Europa. Deze editie, van 3 t/m 7 aug, gaan we naar Duitsland, Tsjechie, Polen, Slowakije en eind locatie is Hongarije. Meer hier: The Cannonball Run, waarbij ook meer info over andere teams gevonden kan worden.

Het Team

Team Am8ulance


Met z'n vieren gaan wij weer proberen alle opdrachten te volbrengen. In onze Reisverslagen kunnen jullie alles lezen over onze avonturen.

Volg ons