Team Moose Patrol

startnummer: 35
auto: 1959 Porsche 356 Speedster Replica

Maak als sponsor kans op mooie cadeaus!!!

Bijvoorbeeld een Diner voor Twee bij Brasserie Lime
Of een VW Camper Kinder tent van The Monster FactoryKijk op "Sponsor worden?/Goede doel"Welkom

Welkom op de site van Team Moose Patrol. In 2013 en 2014 namen we met z'n vieren deel als The Am8ulance. Nu zijn we opgesplitst in 2 teams en doen Caroline en Marcel mee in de Porsche 356 Speedster onder de naam Moose Patrol. Het laatste nieuws en updates vind je op ons facebook, gebruik de link hiernaast.

Van 30 juli t/m 6 augustus 2016 gaan wij deelnemen aan de 5e editie van de Discovery Run (voorheen bekend als The Cannonballrun). TheDiscoveryrun is een 8 daagse trip dwars door Europa die we niet snel gaan vergeten. Het leukste avontuur met adembenemende routes, maffe opdrachten (vrijwillig hoor!) en de gezelligste avonden met een muzikale traktatie van TheDiscoveryrun band 2016: The Fellas. Dit alles met een auto ouder dan 15 jaar, geheel in stijl. Deze editie gaat via Duitsland, Denemarken, Zweden, met een uitstapje naar de Poolcirckel, naar Noorwegen.

Team Moose Patrol

Na 2 jaar succesvol geweest te zijn (1e en 2e plek) als The Amulance hebben we de Peugeot camper verkocht en gaan we nu met 2 auto's. Team Moose Patrol gaat deelnemen met de Porsche 356 Speedster replica, waarover hier meer. Het team bestaat uit Caroline en Marcel (en de 356 Speedster):


foto: RH Fotografie

Caroline (en een kratje):Marcel (en een fan):Meer over ons, de auto, DiscoveryRun en alle ontwikkelingen kunnen jullie volgen op deze site. Tijdens de rit zullen we jullie via Twitter en/of Facebook op de hoogte houden.

Kom dus regelmatig hier kijken!Moose Patrol @ Moose Patrol @ Twitter DiscoveryRun 2016 Andere teams
LBS

Belle Hair

Brasserie Lime

Van Pook

Ohm Installatietechniek

The Monster Factory

Jonkman Auto's

JDHICT

SubmarineChange

Milgro

Ruseler

We hebben nog volop plek voor meer sponsors! Hier op de site en op onze auto, het volledige sponsorbedrag gaat naar Stichting Dravet Syndroom NL/VL.

Copyright Moose Patrol (Caroline & Marcel)