Team Moose Patrol

startnummer: 35
auto: 1959 Porsche 356 Speedster Replica

Onze Sponsors

Klik op het logo om naar de website van onze sponsor te gaan.


LBS

LBS helpt Moose Patrol met het design van de auto. Niet alleen verzorgt LBS het ontwerpen hiervan, maar ook de productie en het aanbrengen van de carwrap. Complete ontzorging en perfecte kwaliteit, LBS regelt het voor Moose Patrol en voor al zijn klanten!


Belle Hair

Belle Hair uit Hardenberg (0523 - 268450) is nu al voor het derde opeenvolgende jaar sponsor. Ieder jaar weer komt er een mooie donatie van Bianc en de dames van haar kapsalon.


Brasserie Lime

Jachthaven brasserie Lime is schitterend gelegen op de kop van de jachthaven in een uniek ontworpen pand dat grotendeels uit glas bestaat. Hierdoor heeft elke tafel een fantastisch uitzicht op het Brielse meer.
De brasserie is een informeel restaurant met een duidelijke kaart vol met klassiekers die door de Chef met veel aandacht worden klaar gemaakt. En Moose Patrol zal onder alle sponsors een diner voor 2 incl. wijn mogen verloten! Menno en Linda bedankt.


Van Pook

vanPOOK is in staat de juiste identiteit vorm te geven voor zowel de startende ZZP-er als het gevestigde MKB, óók als de huisstijl allang en breed staat. Denk daarbij aan een website, advertenties, flyers, folders en brochures en talloze andere grafische uitingen. Zolang het jouw merk of product maar versterkt

Ohm Installatietechniek

Als jong en dynamisch bedrijf is OHM Installatietechniek B.V. een betrouwbare installateur van elektrotechnische installaties. OHM Instrallatietechniek levert elektrotechnische oplossingen in de ruimste zin van het woord. In een eerlijke en open sfeer; met ambitieuze en talentvolle medewerkers.

The Monster Factory

The Monster Factory ontwerpt, produceert en verkoopt unieke producten. Veel van de producten zijn gebaseerd op de bekende VW bus / camper en hebben vele onderscheidingen gewonnen. Er is inmiddels ook een tent in de vorm van de Mini! En Moose Patrol zal onder alle sponsors een VW Camper Speeltent mogen verloten! Special thanks to Hayley!

Jonkman Auto's

Jonkman Auto’s is een autobedrijf dat gespecialiseerd is in voornamelijk exclusieve automobielen. Door een uitgebreid inkoopnetwerk is het mogelijk om met zeer scherpe prijzen te werken. Vandaar dat er veel geleverd wordt aan wederverkopers , maar ook aan prijsbewuste particulieren.


JDHICT

JDHICT is een eenmansbedrijf met ruim 15 jaar ervaring in IT dienstverlening. Met een breed georiënteerde blik, kennis van diverse platformen en systemen, met een specialisatie naar netwerken. En dan vooral Cisco, dankzij studie en ruime ervaring, inmiddels CCNP certified.


SubmarineChange

Van visie naar resultaat: Submarine helpt aan het begin van een organisatieverandering bij het planmatig vormgeven ervan, het opstarten van de eerste verbeterinitiatieven en het begeleiden van de uitvoering van de eerste stappen. Submarine streeft ernaar duurzaam waarde toe te voegen aan individu, organisatie, keten en maatschappij.


Milgro

Milgro stelt bedrijven in staat de transitie te maken van verbruik naar gebruik van grondstoffen. Onze unieke aanpak van afval- en grondstoffenmanagement sluit aan op de uitgangspunten van de circulaire economie en leidt tot meetbaar resultaat voor profit, planet en people!


Ruseler

Met kantoren in Capelle a/d IJssel en Rotterdam - Nesselande is Ruseler dé NVM makelaardij in uw regio. Met ruim 35 jaar ervaring verzorgt Ruseler dagelijks aankoop, verkoop en taxaties van woningen in o.a. Capelle aan den IJssel, Rotterdam-Nesselande, Prinsenland, Prins Alexander, Het Lage Land, Ommoord en Zevenkamp. Het werkgebied strekt zich uit van de IJssel tot aan de Rotte.Moose Patrol @ Moose Patrol @ Twitter DiscoveryRun 2016 Andere teams
LBS

Belle Hair

Brasserie Lime

Van Pook

Ohm Installatietechniek

The Monster Factory

Jonkman Auto's

JDHICT

SubmarineChange

Milgro

Ruseler

We hebben nog volop plek voor meer sponsors! Hier op de site en op onze auto, het volledige sponsorbedrag gaat naar Stichting Dravet Syndroom NL/VL.

Copyright Moose Patrol (Caroline & Marcel)