Team Moose Patrol

startnummer: 35
auto: 1959 Porsche 356 Speedster Replica

Sponsors

Natuurlijk rijden wij The CannonRun vooral voor ons eigen plezier. Maar net als de vorige 2 jaren vragen wij om aandacht voor STICHTING DRAVETSYNDROOM NEDERLAND/VLAANDEREN; Jake, de inmiddels 15 jarige zoon van Marcel, heeft dit syndroom met zware epileptische aanvallen die meestal erg moeilijk behandelbaar zijn. De aanvallen beginnen al in het eerste levensjaar. Daarnaast kunnen er allerlei bijkomende problemen optreden, zoals een motorische achterstand, een verstandelijke beperking en gedragsproblemen.
De Stichting Dravetsyndroom Nederland/Vlaanderen streeft naar een optimale behandeling en kwaliteit van leven voor patiënten met het Dravetsyndroom in Nederland en Vlaanderen.


Hoe kun je sponsoren?

Bedrijven en particulieren kunnen een bijdrage leveren om zo een mooi bedrag bij een te brengen voor de Stichting Dravetsyndroom NL/VL. Het volledige bedrag gaat naar deze stichting.

Bedrijven kunnen ons sponsoren in ruil voor een eervolle vermelding met logo en link op onze website. Ook is het mogelijk om een sticker op onze auto te plaatsen. Je bedrijfsnaam rijdt dan met ons mee. Formaat in overleg en afhankelijk van het bedrag.


Particulieren kunnen contact met ons opnemen via de contactknop bovenaan.En het is niet alleen zo, dat u een geweldige stichting ondersteund, dankzij onze sponsors mogen wij een aantal mooie cadeaus weggeven. Na afloop van de DiscoveryRun zullen wij de volgende prijzen onder alle sponsors verloten*:

Brasserie Lime

Een diner voor 2 incl. wijn bij Brasserie Lime, met dank aan Linda en Menno van Brasserie Lime.
The Monster Factory

Een VW Camper Kinder tent van The Monster FactoryKijk op "Sponsor worden?/Goede doel"

Binnenkort hopen wij meer toezeggingen te hebben

* er worden geen loten verkocht. Ieder sponsor komt in aanmerking voor de verloting van de door sponsors ter beschikking gestelde cadeaus. Indien u niet wenst deel te nemen, kunt u dit aangeven door met ons contact op te nemen. Het volledige door onze sponsors bijeengebrachte bedrag gaat naar de Stichting Dravetsyndroom NL/VL.Moose Patrol @ Moose Patrol @ Twitter DiscoveryRun 2016 Andere teams
LBS

Belle Hair

Brasserie Lime

Van Pook

Ohm Installatietechniek

The Monster Factory

Jonkman Auto's

JDHICT

SubmarineChange

Milgro

Ruseler

We hebben nog volop plek voor meer sponsors! Hier op de site en op onze auto, het volledige sponsorbedrag gaat naar Stichting Dravet Syndroom NL/VL.

Copyright Moose Patrol (Caroline & Marcel)